Klađenje na nogomet

Klađenje na nogomet

3 najvažnija pravila za uspješno klađenje na nogomet

Sport na koji se najviše kladi u svijetu ima svoje zamke i nijedna strategija na svijetu ne jamči 100 % zaradu. Što trebate učiniti kako biste se zabavili pri klađenju na nogomet i približili se ostvarivanju dobiti u klađenju? Pripremili smo 3 kratka pravila koja vam mogu pomoći.

Mnogo je stranica posvećenih klađenju na nogomet. Neke su besplatne, a neke se plaćaju. Svaka od njih obično ima cilj namamiti ljubitelje kockanja, posebno one koji vole nogomet. Čak i kada upotrebljavate njihove savjete za dugoročni uspjeh pri klađenju na nogomet, trebate poznavati 3 pravila.

1. Budite spremni naučiti nove lige i nogometno tržište oklada

Mnogi ljubitelji nogometa koji se odluče na klađenje čine osnovnu pogrešku. Ne shvaćaju da je razumijevanje nogometa kontinuirano povezano s razumijevanjem oklada u nogometu. Oni idu ruku pod ruku, i samo s vremenom kladitelji počinju bolje shvaćati nogomet i naknadno vrednovati dinamiku kladioničkih tržišta u nogometu. Otkrivaju kako se predstojeća utakmica u očima iskusnih kladitelja razlikuje od onih tipičnih početnika, točnije ulagača u nogometne oklade koji na početku ne shvaćaju ovu činjenicu.

Kako pregrmjeti ovo vrijeme, a da ne prestanete uživati tijekom klađenja na nogomet zbog izgubljenog novca? Započnite s ligama koje najbolje poznajete, a idealno bi bilo s manjim okladama koje neće naštetiti vašem budžetu za klađenje. Mnogi iskusni kladitelji započeli su svoju karijeru takozvanim fiktivnim okladama bez stvarnog novca. Zahvaljujući tom iskustvu stekli su dublje razumijevanje pojedinih dijelova tržišta nogometnih oklada i razvili ih u stvarne oklade. Upoznavanje novih liga u kojima se snalazite i otkrivanje pojedinačnih nogometnih tržišta na raznim kladionicama ili sportskim burzama sastavni je dio učenja iskusnih kladitelja.

Pristupite klađenju skromno. Ako smatrate da su timovi engleske Premier lige bolji nego što ih mediji proglašavaju, nemojte to miješati s dubokim razumijevanjem tržišta nogometnih kladionica. To su dva različita pojma koja treba razumjeti za uspješno klađenje.

2. Kladite se samo na šanse koje smatrate vrijednima

Važan čimbenik nogometnih oklada je pronalaženje i klađenje na šanse koje vam se sviđaju zbog njihove vrijednosti. To znači da je vjerojatnost uspjeha vašeg špurijusa veća od one koju kladionica pokazuje u svom omjeru. Uspjeh ćete najbolje iskoristiti ako odaberete put za pronalaženje vrijednih oklada ili takozvanih oklada s vrijednošću. Pronalaženje vjerojatnosti veće od one prikazane omjerom za danu šansu trebalo bi predstavljati načelo uspješnog klađenja.

Vrijednost možete pronaći svugdje. U svakom slučaju, kako vrijeme prolazi i s poboljšanjima u tehnologijama, vrijednost šansi je na nižem prosjeku nego što je bila u počecima internetskog klađenja. Važan čimbenik koji u najvećoj mjeri utječe na pronalazak takve vrijednosti je, naravno, vrijeme. Vrijednost se stvara tijekom naglih promjena u nogometnoj postavi, informacijama o važnosti utakmice za bilo koju momčad, tijekom promjena igrališta, sudaca, kaznenih bodova igrača, a također i tijekom ozljeda. Ove će informacije zasigurno prouzročiti kolebanje omjera i promjenu vjerojatnosti šansi za razna tržišta nogometnih kladionica.

Informacije o tome kako izračunati oklade s vrijednošću ili, bolje reći, vrijednost oklade možete pronaći na našoj stranici s detaljnim primjerom.

3. Odaberite ispravno financijsko upravljanje okladama

Na koliko biste se trebali kladiti u svojim ulozima tijekom nogometnih oklada? Odgovor na to pitanje vrlo je važan za sigurno klađenje i izbjegavanje bankrota ili gubitka velike količine novca. Bez obzira jeste li ozbiljni ljubitelj klađenja i želite li dugoročno zarađivati zahvaljujući nogometnim okladama ili ste samo rekreativac kojeg zanimaju nogometni vikendi ispunjeni utakmicama iz svjetskih liga, pridržavajte se ova tri pravila:

  • kladite se samo na iznos za koji si možete priuštiti da izgubite
  • nikad ne igrajte kako biste vratili izgubljeni novac
  • nikada nemojte povisivati svoje oklade ako imate crnu seriju gubitničkih tiketa

Posjedovanje budžeta za klađenje i financijskog plana vrlo je važno za karijeru svakog kladitelja. Za dugoročnu učinkovitost i isplativost klađenja na nogomet potrebno je posjedovanje neprekidne banke uz odgovarajuće vrijednosti oklada ovisno o visini vrijednosti ili naizmjenično s takozvanim okladama s fiksnim iznosima. Možete upotrijebiti razne strategije oklada kao što su Kellyjev kriterij ili ravnomjerni ulozi. Važno je odrediti siguran postotak banke koji se ne može prekršiti. Igrač s bankom od 10.000 EUR ne smije premašiti 500 EUR tijekom pojedinačne oklade koja predstavlja 5 % njegove banke. U idealnom slučaju, prosječni depoziti za tipičnu okladu trebali bi biti prosječne vrijednosti od 1 % do 2 % banke. Dio uspješnog upravljanja novcem također su detaljne statistike i analize pojedinačnih oklada.

Kladite se na rezultat nogometnih utakmica

Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se