Odgovornost prilikom online klađenja

Odgovornost prilikom online klađenja

Odgovornost prilikom online klađenja

Mnogi posjećuju agencije za klađenje, klade se uživo ili jednostavno šalju oklade putem svojih mobilnih telefona dok gledaju svoj najdraži sport. Ako je igrač svjestan da ne može uvijek ostvariti dobitak, klađenje može biti ugodan, dugoročan oblik zabave. Gubitak je također dio igre i igrač treba biti spremni gubiti. Stoga se uvijek treba kladiti odgovorno i nikada ne smije ugroziti novac koji ni pod koju cijenu ne smije izgubiti. Klađenje je oblik kockanja i može uzrokovati ovisnost. Može se izgubiti pojam o vremenu i svojem novcu. Igrač bi trebao uživati dok se kladi, čak i ako trenutačno ne pobjeđuje.

Kladite li se previše?

Čini li vam se da se kladite svaki dan, da ulažete novac i da gubite više nego što ste namjeravali? Prati li vas već neko vrijeme loša sreća? Ako vam se čini da vam je zabavljanje klađenjem draže od vaše obitelji i posla, moguće je da polako postajete ovisni ili možda već jeste ovisni. Prvo trebate shvatiti da što više želite pobijediti ili nadoknaditi svoje gubitke, veći je rizik od novog gubitka. U tom se trenutku počinjete kladiti pod pritiskom i više nije u pitanju samo zabava. Pokušajte potražiti pomoć od svoje agencije za klađenje i dopustite im da vam postave granice klađenja koje ne smije prijeći. To je jedini način da pomognete sebi i svojim bližnjima.

Postavite granice, nemojte se previše kladiti

Iskoristite mogućnost postavljanja granica na vaš račun u agenciji za klađenje:

  • Agencija za klađenje može blokirati vaš račun na određeno razdoblje po vašem izboru kako bi vam omogućila da uzmete privremenu pauzu od klađenja.
  • Mogu postaviti vama prilagođene granice na vaš budžet i oklade te vam na taj način ograničiti iznos koji možete izgubiti tijekom određenog razdoblja.
  • Dopustite službi za korisničku podršku da vam pomogne i pruži savjet. Ako vam je teško držati svoje navike klađenje pod nadzorom, pošaljite im poruku ili ih nazovite – zasigurno će vam pomoći pronaći ispravno rješenje. Služba za korisničku službu također vam nudi ovu vrstu pomoći.

Jeste li zabrinuti za svoje prijatelje?

Jeste li zabrinuti da vaš bliski prijatelj ili član obitelji ima problem s klađenjem? U tom slučaju također možete kontaktirati sa službom za korisničku podršku agencije za klađenje kojom se koristi vaš prijatelj ili član obitelji. Zasigurno će vas saslušati i pomoći vam, kao i osobi za koju ste zabrinuti. Klađenje i kockanje prije svega trebaju biti oblik zabave. Također možete kontaktirati s stručnjacima na području ovisnosti o kockanju. U nastavku je popis organizacija koje vam mogu pružiti pomoć:

Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se