Ograničena odgovornost

Ograničena odgovornost

Ovaj informativni portal pruža javno dostupne informacije o mogućnostima online klađenja, najnovije ponude za klađenje i uvjete u popularnim agencijama za klađenje, ali ne nudi izravnu mogućnost klađenja za sportske i druge događaje. Mi nismo agencija za klađenje niti kasino operator.

Naš cilj je pružanje visoko kvalitetnog sadržaja i komuniciranje informacija javno dostupnih na raznim web stranicama na jednom mjestu. Kako nemamo utjecaja na ove izvore, ne pružamo nikakvo jamstvo za aktualnost ovakvog sadržaja, njegovu točnost ili moguće greške.

Kao voditelji ovog portala, ne odgovaramo za gubitke koji mogu nastati prilikom klađenja u oglašavanim agencijama za klađenje. Igrač treba imati na umu da su sve smjernice, savjeti, analize utakmica i drugi doprinosi zajednice kladitelja samo subjektivna mišljenja i ne jamče pobjedničku okladu. Njima se u svojim okladama uvijek koristi na vlastitu odgovornost. Pažljivo treba razmotriti sve objavljene informacije; ne nudimo vam nikakvo jamstvo da su takve informacije istinite ili ažurirane. Ako je igrač siguran da će mu klađenje omogućiti brzu zaradu, trebao bi posjetiti odjeljak za odgovorno klađenje i provjeriti je li ovisan o klađenju i kockanju.

Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se