Savjeti za klađenje za KLAĐENJE UŽIVO

Savjeti za klađenje za KLAĐENJE UŽIVO

Ne postoji savršena strategija za klađenje za klađenje uživo koju možete pratiti. Svatko zapravo može otkriti pobjedničku strategiju koja odgovara njihovom stilu i novčanim sredstvima. Dva su parametra za podešavanje vaše strategije za klađenje uživo: vrijeme i izgledi (cijene, omjeri).

Vrijeme igranja smatra se odlučujućim čimbenikom za klađenje uživo. Izgledi (vjerojatnost) uzastopnih dobitaka mijenjaju se ovisno o tome koliko je vremena proteklo, a pogotovo o tome koliko je vremena preostalo do kraja sportskog događaja. Igrači koji se klade mogu iskoristiti ovo vrijeme neovisno o svojem stilu: jednostavno se trebaju kladiti na određeni ishod, koji može biti dobar ili loš.

Jedno jednostavno pravilo jest staviti rani ulog ako se kladimo na ishod koji obuhvaća da se „ništa neće dogoditi“ (kao, na primjer, oklada na izjednačenje, manje od 2,5 postignuta gola, manje udaraca iz kuta itd.). Razlog je jasan: omjeri klađenja na takav ishod stalno se smanjuju i vjerojatnost pobjede prilikom klađenja na takav ishod s vremenom se povećava.

S druge strane, kasni ulog na odabire može rezultirati višim isplatama. Jasno je da je vjerojatnost dobitka s takvim ulozima obično puno niža, ali pojedinačni ulozi mogu biti puno isplativiji (na primjer, klađenje na konačni rezultat, postizanje više golova tijekom utakmice, pobjedu igrača koji nisu favoriti itd.).

Kretanje omjera ovisi o prognozama prije utakmice te potom ovisi ne samo o preostalom vremenu do kraja utakmice, već i o nizu drugih aspekata kao što su trenutačni rezultat, igrači, statistike kartona, napadi, opasni napadi, standardne situacije,... Postoji obrazac koji obuhvaća sve te aspekte te se tim obrascem koriste (s manjim izmjenama, kao što su drukčije margine) sve agencije za klađenje. Na taj se način određuje specifično kretanje vjerojatnosti. Ako, na primjer, vjerojatnost da će domaća momčad pobijediti iznosi 1,25 trenutak prije početka utakmice, pod uvjetom da ne postoje neuobičajene okolnosti, a rezultat nakon 30 minuta nogometne utakmice iznosi 0:0, vjerojatnost ishoda promijenit će se na otprilike 1,5.

Važno je donijeti ispravnu odluku uzimajući u obzir dodanu vrijednost preferiranih izgleda (kao, na primjer, izgledi preferiranog ishoda ili momčadi). Neovisno o tome smatra li se ulog i dalje povoljnim ili bi isplativije bilo otkazati ga ili dodatno osigurati, u određenim je slučajevima moguće zatražiti isplatu unaprijed uz određeni gubitak postotka.

Pravilno i odgovorno Upravljanje novcem zasigurno je najvažniji dio svake uspješne strategije. (Posebni odjeljak).

Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se