Bonusi online klađenja

Bonusi online klađenja

Bonus za registraciju / ulazak u igru

Bonusi su jedan od kriterija na temelju kojih potencijalni klijenti odabiru agenciju za klađenje. Oni se nude od trenutka registracije, u različitim iznosima i pod različitim uvjetima korištenja. Sve agencije za klađenje (kladioničari) najviše oglašavaju upravo bonuse za registraciju / ulazak u igru. Bonus za ulazak u igru predstavlja novčani bonus kojim se odjel za marketing kladioničara usmjerava na potencijalne nove klijente kako bi pospješio prodaju. Bonus za ulazak u igru klijentima se omogućava nakon prvog pologa. Prvi polog također značajno utječe na iznos bonus jer se bonus za registraciju / ulazak u igru obračunava kao postotni udio prvog pologa do određenog maksimalnog iznosa (npr. 50 % bonusa od prvog pologa do najviše 100 eura znači da vam je potreban polog od 200 eura kako biste dobili maksimalni bonus). To je popraćeno i uvjetima korištenja, koji su sastavni dio svake ponude bonusa. U njima se navode minimalni izgledi, broj utakmica, višekratni polozi ili bonus koji je promet treba nadmašiti i drugo... Ispunjavanje tih uvjeta preduvjet je koji klijent treba ispuniti kako bi mogao u potpunosti iskoristiti bonus, a posebno da bi ga mogao isplatiti. Ponekad se ti bonusi pojavljuju tijekom trajanja igračeva računa; tada se ti bonusi nazivaju bonusima za obnovu.

Oklade bez rizika

Poneke agencije za klađenje nude klasične oklade bez rizika kao bonuse za ulazak u igru; ponekad ih se naziva i besplatnim okladama, free bets. To znači da će se određeni iznos naveden kao besplatna oklada vratiti na igračev račun čak i ako je oklada izgubljena. Besplatne oklade popularne su i tijekom raznih posebnih sportskih događaja te se nude ne samo novim, već i postojećim klijentima. Klasični bonusi i besplatne oklade pružaju se još i češće, ovisno o ispunjavanju uvjeta za promet na oklade, broj listića ili drugih koeficijenata vjernosti. Drugi ponuđeni bonusi uključuju bonuse koji su predviđeni za rođendane ili obljetnice registracije, ovisno o pravilima pojedinih agencija za klađenje.

Drugi bonusi agencija za klađenje

Jedan od posebnih bonusa koji se često pojavljuje u ponudi kladioničara i njihovih odjela za marketing jest bonus za uspješnu verifikaciju klijenta; ona se provodi nakon registracije, kao dodatan korak koji potiče klijenta da potvrdi svoj identitet te na taj način stekne mogućnost da se u potpunosti koristi uslugama odabrane agencije za klađenje.

Jedan od važnih aspekata koji se odnosi na bonuse s gledišta klijenta su uvjeti za dobivanje bonusa. Potrebno je ispravno utvrditi postotnu vrijednost bonusa na temelju vrijednosti pologa, maksimalnu vrijednost bonusa i uvjete prometa – koji se mogu pojaviti kao minimalni izgledi klađenja, broj utakmica ili rok za korištenje bonusa.

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se