Recept za uspješno klađenje

Recept za uspješno klađenje

Zapamtite da je pobjeđivanje uvijek važnije od klađenja. Mnogi kladitelji igraju redovno, u nekim slučajevima čak i neprestano, jer im je mrežno klađenje ne samo način zarade, već strast, zabava, ali i aktivnost kojom ispunjavaju slobodno vrijeme i način opuštanja. Međutim, to je pogrešno! Barem u slučaju kada želite ostvariti što veći profit od klađenja.

Rekreativni kladitelji

Naravno da potrošiti nešto novca na opuštanje dok se kladite nije loša stvar. Općenito se radi o obliku kockanja koji nudi određenu, iako razmjerno malu, mogućnost brzog bogaćenja, no osnove uspjeha leže u izvrsnom razumijevanju određenog sporta na koji se kladitelj usredotoči. Samo tada možete se natjecati s koeficijentima kladioničara i početi intuitivno sagledavati i druge važne aspekte koje rekreativni kladitelji često previde. U suprotnom postoji opasnost da ćete početi neprestano gubiti te se čak naći u kockarskim problemima u slučaju lošeg upravljanja novcem.

Faktori uspjeha

Potrebno je mnogo strpljenja, vremena, novca, poznavanja matematike i informacija iz svijeta sporta, kao i određeni cilj te plan kako ga dostići. Prosječni rekreativni kladitelj svjestan je tih zahtjeva. Međutim, na njihovu nesreću, ti se zahtjevi često smatraju sekundarnim ili nevažnim.

Od rekreativnog do profesionalnog kladitelja

Od velike pomoći može biti dobro poznavanje određenog sporta, a u nekim slučajevima to je čak i nužno. Glavni razlog je taj što takvo znanje omogućuje ozbiljnom kladitelju da učinkovito razmjenjuje informacije s profesionalnim kladiteljima (kockarima) koji se klade na druge sportove te da s njima surađuje, ovisno o tome koliko je pouzdan, na otvorenim i zatvorenim forumima, blogovima, sportskim grupama, itd. Osim posjedovanja određene količine novčanih sredstava, pouzdanih informacija i izvora informacija, važan faktor je i strpljenje. Naposljetku, svi znamo riječi poznate izreke: Strpljenje je gorko, ali plodovi su mu slatki! Ovo je osobito točno u svijetu klađenja.

Postoji mnogo tipova profesionalnih kladitelja. U nekim slučajevima, oni se oblikuju kao takvi od samog početka prateći pouzdana pravila koja smo već spomenuli. U drugim slučajevima, oni su učili iz svojih pogrešaka i postupno postali profesionalci iako su počeli kao rekreativni kladitelji. Naravno, razvoj svakog kladitelja razlikuje se, a njihovo poslovanje te načini na koje upravljaju novcem i/ili njihovo psihološko stanje nikada nije jednolično. Baš suprotno, ako se sve malo pojednostavi, on se može prikazati kao sinusoida ili krivulja koja prati tržišne cijene, devizne tečaje i burzovne indekse.

Nekoliko savjeta za klađenje za kraj

  • Čekajte dobru priliku, koju ćete prepoznati ili vi ili vaš povjerljivi izvor
  • Nađite pravu vrijednost i iskoristite je!
  • Izrađujte sami svoje statistike kako bi mogli bolje reagirati na trenutačno stanje i doći do korisnih zaključaka. Ako je potrebno, prilagodite budžet, cilj ili plan
  • Nemojte slijepo slijediti ono što svi drugi rade ili „javne savjete”
  • UVIJEK imajte na umu da je izbjegavanje gubitka pobjeda
Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se