Klađenje uživo

Klađenje uživo

Posljednjih godina klađenje uživo postaje sve popularnije te trenutačno zauzima zavidni udio tržišta za klađenje. Njegova se popularnost temelji na uvjerenju da je lakše pobijediti agenciju za klađenje (kladioničara) ako se okladite prije samog događaja, jer je moguće pratiti događaj uživo te maksimalno povećati šanse za pobjedu. Međutim, istina je da je puno teže nositi se s klađenjem uživo nego sa standardnim klađenjem; zahtijeva visoku razinu discipline, kontrole i upravljanja. To pogotovo vrijedi ako želite dugoročno zaraditi.

Klađenje uživo – klađenje na sportski događaj koji je već počeo

Možda ste vidjeli druge nazive za klađenje uživo. Neki ga nazivaju klađenjem tijekom igre ili klađenjem u hodu, ali ideja je posve ista. Glavna je značajka da se možete okladiti nakon što sportski događaj počne te je dopušteno kladiti se nekoliko puta u raznim prilikama sve do kraja utakmice ili dok iz nekog razloga utakmica ne završi (gol, spor, crveni karton, diskvalificirani gol – ovisno o sportu u pitanju). Velika većina agencija za online klađenje s najboljim omjerima nude veliki izbor mogućnosti klađenja uživo za niz sportova. Nogomet, košarka, tenis i konjske utrke još uvijek su najpopularniji sportovi na ovome području.

Strategija za KLAĐENJE UŽIVO

Najbolji način da se osigura i zadrži potencijalno dugoročna zarada u klađenju uživo jest odabrati i pratiti određenu strategiju za klađenje. Postoje mnoge takve strategije – kao što postoje mnogi investicijski proizvodi – te igrač odabire pravu strategiju za sebe, ovisno o tome želi li se usredotočiti na rizik i nagađanja ili pak želi nešto sigurnije. Broj strategija gotovo je jednak broju ljudi koji se njima koriste prilikom klađenja uživo. Bez obzira na strategiju, najveći prioritet igrača ne bi trebala biti maksimalno povećanje zarade, već smanjivanje potencijalnih gubitaka. Neki popularni sustavi klađenja kao što je Martingale mogu postati opasni ako ih igrač pokuša primijeniti na klađenje uživo. Uzastopne oklade i dodavanje duplih oklada (kao što nalaže Martingaleov sustav) lako može rezultirati negativnim ishodom, jer su kladioničari primijenili potrebne mjere opreza kao što su maksimalna ograničenja oklada – ili po pitanju oklade ili neto isplate. To se pogotovo odnosi na znatno velike novčane iznose, jer su blisko povezani s velikim okladama koje mogu uzrokovati dostizanje granica te spriječiti povrat novca; ne smije se zaboraviti da je Martingaleov sustav temeljen na teoriji koja pretpostavlja da su novčana sredstva neograničena. Stoga je vrlo važno odabrati ispravan iznos za klađenje i izbjeći takvu strategiju u slučaju viših oklada.

Više informacija o strategijama za klađenje dostupno je u našem članku „Savjeti za KLAĐENJE UŽIVO“.

Share on
Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se